luni, 24 decembrie 2007

lundi matin. 5 minutes encore, je t'en prie.



Fi atent.ne urcam in masina si eu pornesc in tromba.nu mai fi mirat.intra in joc.gandeste-te ca tocmai am jefuit o banca, am aruncat cadavrul in rau, io stiu, ce mai vezi prin filmele alea multe la care te uiti.da stiu ca tu te uiti numai la filme inteligente.ramane intre noi ca te uiti in fiecare an la singur acasa 2.am 120 la ora.spune-mi unde merg.nu, nu incetinesc.pe strada asta?asta?asta?se termina, spune-mi mai repede unde mergem.
Eu am controlul aici si aleg sa ti-l incredintez in totalitate tie.stii ce, daca nu-ti convine fa-ti si tu o masina de vise, si o sa poti sa mergi cu ea incet, pe stradute si putem sa tragem pe dreapta sa ne gandim.a mea nu opreste decat la destinatie asa ca think of one fast!
Mergem la mare? De acord.Acum sau asta vara? Cum nu ti-am spus? Cu masina mea mergem oriunde si oricand.something old? Something new? Something borrowed, something blue? Vezi ca daca mergem asta vara tre sa ne intoarcem de dimineata, daca mergem acum ne intoarcem la anu! Ce zici?zi mai repede!si razi!



asa.pai, buna.
nu ma pricep la inceputuri.

Niciun comentariu: